Itinerari de cultura religiosa

 

Des de la Fundació Vedruna Catalunya Educació oferim als nostres alumnes un itinerari de Cultura Religiosa que abraça les etapes d'infantil, primària, secundària i batxillerat, dels 3 als 18 anys.

 

Des de la Fundació Vedruna Catalunya Educació volem impulsar una classe de cultura religiosa que, adaptada a cada edat, tingui per eixos de desenvolupament quatre aspectes:

L'aprenentatge constructiu Des d'un punt de vista constructivista, l'aprenentatge no és transmet, es construeix a partir d'allò que l'alumne viu i d'allò que l'alumne sap. Un eix, doncs, és treballar a partir dels coneixements previs i de l'experiència.

L'aprenentatge significatiu Per tal que un aprenentatge sigui significatiu, ha de servir per fer-se preguntes i respondre preguntes que ajudin a entendre la realitat i l'entorn que es viu en el dia a dia.

 

L'aprenentatge inclusiu Dirigim el Projecte de Cultura religiosa a tots els alumnes de l'aula, sense fer diferències per raó de les seves conviccions i creences individuals. Una classe de Cultura Religiosa per a tots.

L'aprenentatge competencial La Cultura Religiosa que proposa l'Escola Vedruna vol tenir un fort component competencial que ajudi a l'alumne a disposar de les eines necessàries per viure en el nostre entorn.

 


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...
 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

L'anglès a l'escola

DESTINEM TOTS ELS RECURSOS POSSIBLES PER MILLORAR LA LLENGUA ANGLESA DELS NOSTRES ALUMNES

llegir més »