P4 A

Hola a tothom!

Som els nens i nenes de P4 A i estem molt contents de tornar a l'escola. Aquest any també tenim un munt de novetats que ens engresquen a viure noves experiències!

Per començar, tenim dues amigues noves, la Valentina i la Maddison que esperem fer-les sentir molt bé amb nosaltres i jugar molt tots plegats!

Tenim una aula nova, amb joguines noves, material nou i una pissarra digital.

Com que som més grans, aquest curs tenim els lavabos fora de l'aula que compartim amb els nens i nenes de P4 B i P5 B, i són més grans… allà, sempre és bon moment per fer petar la xerradeta!

Inclús tenim nom nou, ja no som els Conillets Grisos, ara som els Ànecs i tenim molta curiositat per aprendre i conèixer coses noves d'aquests animals.

I sabeu amb què ens ho passem millor? Doncs pintant! Amb pinzells gruixuts, prims, amb objectes de diferents formes, amb esponges, amb rodets... sempre estem apunt per pintar!

I què dir del pati i els racons de joc simbòlic? Ens encanta cuinar i anar a comprar al supermercat. Vestir i desvestir nines, cuidar-les, curar-les i treure-les a passejar. Jugar amb els diferents vehicles que tenim. També fer grans viatges amb tren amb les cadires de l'aula i així veure món! Que bé ho passem!

A reveure i bon inici de curs a tots i totes!




També et pot interessar...
Activitats Extraescolars 19-20

Activitats Extraescolars (AMPA)

llegir més »

 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

L'anglès a l'escola

DESTINEM TOTS ELS RECURSOS POSSIBLES PER MILLORAR LA LLENGUA ANGLESA DELS NOSTRES ALUMNES

llegir més »